Hasznos linkek Mándy Gábortól
Társ- és társaságkereső listák

Ezekről a listákról tudok. Hogy melyikre hogyan lehet felíratkozni, azt az egyes listák gazdáitól kell megkérdezni. A listagazdának általában azon a címen írhattok, amelyiket a lista archívumoldala megad.

 • NET-TETT-HELY (Otvenesek)
  Az első és legnagyobb levelezőlista. A "netikett" alapján működik. A mindenki által elfogadott alapszabály megsértését utólag, a netikettet megsértők magánlevélben történő figyelmeztetésével, ha ez nem vezet eredményre, ideiglenes felfüggesztésével (a működés 3 éve alatt 1 alkalommal, 3 fő), legvégső esetben kizárásával (3 év alatt 2 esetben fordult elő) kezelik. Egyébként nem moderált. Weboldala: www.tancrend.hu/DK/otvenes.htm.
  - Feliratkozási cím a listára: otvenesek-subscribe@yahoogroups.com (lehet üres levél is)

 • HIVUNK
  Moderált, folyóiratszerű lista, fő profilja nem kifejezetten a társkeresés, hanem a társkereséssel, társaságkereséssel, a szingli élethelyzettel, a szabad idő értelmes eltöltésével kapcsolatos kérdések megvitatása. A leveleket csak a tagok olvashatják, viszont bárki írhat rá. A veszekedéseket a moderátor szűri ki - csakúgy, mint a spam leveleket és a tévedésből listára küldött magánleveleket. A szövegekben a helyesírási és gépelési hibákat is igyekszik kijavítani. Weboldala: http://hivunk-online.freevar.com/
  - Feliratkozási cím a listára: hivunk-subscribe@yahoogroups.com (lehet üres levél is)

 • DIPLOMASOK
  (A listagazdától kapott információ szerint nem kívánnak semmiféle hírverést vagy közvetítést. Ha kellesz, majd ők hívnak. Ide csak a teljesség kedvéért vettem fel a listát.)

 • FALIUJSAG
  A különböző levelezőlistákon talált, de nem szűk körnek szóló programajánlatok lelőhelye, inkább archívum, mint tényleges levelezőlista. Erre is fel lehet iratkozni:
  - faliujsag-subscribe@yahoogroups.com (és ez is lehet üres levél)

 • MUTATOBA
  Ízelítő a különböző levelezőlisták (elsősorban is a HIVUNK) anyagából. Technikai okokból zárt lista lett, anyagának nagy része átkerült az HIVUNK Online oldalra.

Bár nem tartozik ennek az oldalnak a profiljába, felsoroljuk a legnépszerűbb TÁRSKERESŐ PORTÁLOKAT is:

Ha olyan társ-, ill. társaságkereső listáról tudsz, amely nem szerepel ebben a felsorolásban, értesíts!

Free Web Hosting